U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

2011 The band that never was

 

Het Verhaal

De nederpopgroep ‘The Band That Never Was’, werd snel, misschien wel te snel, populair. Met hun nummer 1-hit ‘Als De Nacht Valt In Polderland’ maakte de band zich tien jaar geleden in één klap onsterfelijk. Maar op het hoogtepunt van hun roem verdwijnt de gevierde formatie plotseling van de aardbodem!
Johnny Strong probeert weliswaar nog een solocarrière, Silent Voice blijft meedraaien in het clubcircuit en Betty Light lijkt in Hollywood de nieuwe rijzende ster, maar het worden allemaal desillusies. Sweet Candy heeft als enige onder pubermeisjes nog wel veel fans - omdat zij zich als "Opperwicca" presenteert - maar niemand lukt het om het overweldigende succes van ‘The band That Never Was’ te evenaren. 
 
En nu, tien jaar later, is één van hen onverwacht overleden. Zijn testament zorgt ervoor dat de bandleden nog eenmaal herenigd worden. Het publiek komt dan eindelijk te weten waarom ‘The Band That Never Was’ destijds in het niets oploste, in rook opging! Schuld, geheimen, vriendschap, verdrongen emoties en vragen als ‘is there rock ’n roll in heaven?’ passeren de revue en geven de oplossing voor het raadsel van ‘The band That Never Was’.


De cast

Johnny Strong : Gaby Weekhout.
Betty Light: Marjan Herbschleb
Sweet Candy: Ginny de la Croix
Silent Voice: Patrick Wolthuis

Schrijver: Patrick Wolthuis
Regie & filmbeelden: Johan de Jong
Licht en geluid: Johan de Jong & Jaap van Egmond
Regie-assistente: Sandra Luijten